Gépjármű-biztosítási kárbejelentés

Kárbejelentés

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérjük, készítse elő kötvényszámát, bankszámlaszámát (kötelező) és a rendelkezésére álló, csatolni kívánt dokumentumokat. Felhívjuk figyelmét, hogy online kárbejelentés esetén a kifizetést kizárólag bankszámlára történő utalással tudja kérni. Ha nem rendelkezik bankszámlával, kérjük, jelentse be kárát telefonos ügyfélszolgálatunkon. Kötvényszámát, azaz szerződésszámát megtalálja szerződésén és az általunk küldött levelek fejlécében is.

A telefonos elérhetőségi adatokból egy megadása kötelező.

Az itt megadott e-mail címre igazoljuk vissza kárbejelentésének beérkezését.Előzze meg a károkat alkalmazásunkkal!

    Tájékoztatás

    A kárbejelentés kitöltésekor megadott személyes adatokat társaságunk kizárólag a kár rendezése céljából, a biztosítási jogviszony fennállásának ideje alatt, valamint azon időtartam alatt kezeli, ameddig a biztosítási jogviszonnyal kapcsolatban igény érvényesíthető. Az adatai kezelésével kapcsolatos további információkat az adatkezelési tájékoztatónkban talál.

    Felhívjuk Ügyfeleink figyelmét, hogy a *-gal jelölt adatmezők kitöltése a kárrendezési eljárás lefolytatásához szükséges. Telefonszám megadásakor kérjük, hogy csak azt a telefonszámot (telefonszámait) adja meg, amelyen az adott kárügyben társaságunk munkatársával kapcsolatba tud és kíván lépni, illetőleg amely telefonszámon társaságunk munkatársa Önt bizonyosan elérheti.

    Az egyéb elérhetőségi adatmezők kitöltésénél arra is legyen figyelemmel, hogy valamely telefonszám megadásán túlmenő egyéb elérhetőségi adat hiánya a kárrendezés lefolytatását nem akadályozza ugyan, de megadásával megkönnyíti munkatársunk munkáját.