a ghelp bemutatja: gépjármű assistance casco biztosításhoz

Ha cascód mellé Műszaki hiba assistance szolgáltatást, Háztól-házig szolgáltatást, Háztól-házig Plusz szolgáltatást vagy Sorfőrszolgáltatást választasz, a Generali Autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod, vagy elérheted online.

generali-ghelp

milyen biztosításodhoz tudod használni ezt a szolgáltatást?

Ha nálunk van casco biztosításod, és választottál mellé Műszaki hiba assistance  szolgáltatást, Háztól-házig szolgáltatást, Háztól-házig Plusz szolgáltatást vagy Sorfőrszolgáltatást, akkor a Generali Autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod, vagy elérheted online. 

hol éred el a generali autós assistance szolgáltatást?

A Generali Autós Assistance-t a nap bármely órájában hívhatod a (36-1) 458-4451 telefonszámon vagy ide kattintva online is bejelentheted  a problémát, és máris érkezik a segítség! A szolgáltatást a Europe Assistance Magyarország Kft. országos és nemzetközi segítségnyújtási hálózatával együttműködve biztosítjuk.

Műszaki hiba assistance szolgáltatás


Autód műszaki okok miatt nem indul el? Ilyenkor segít a Műszaki hiba assistance szolgáltatás, amelyet társaságunk a Europe Assistance Magyarország Kft. országos és nemzetközi segítségnyújtási hálózatával együttműködve biztosít. Nem kell mást tenned, csak felhívni 24 órás autós segélyvonalunkat  vagy ide kattintva online is bejelentheted  és máris érkezik a segítség!

Mit tartalmaz ez az asszisztencia szolgáltatás? 

  • Helyszíni javítás
  • Autómentős szállítás
Ha a helyszínen nem lehet az autót elindítani, vagy kocsidat autómentő szállította el, szükség esetén a biztosító további segítséget nyújt az alábbi szolgáltatások egyikével:
 • Hazautazás megszervezése bel- vagy külföldről
 • Úti célhoz történő továbbutazás megszervezése
  Ha az úti célhoz történő utazás várható költsége nem magasabb, mint a hazautazás költsége, akkor megszervezzük belföldről vagy külföldről történő továbbutazását.
 • Bérautó szervezése
  Ha autód javítása elhúzódik, bérautó szervezéssel nyújtunk segítséget.
 • Éjszakai szállás megszervezése bel- vagy külföldön


Háztól házig kiegészítő szolgáltatás


Autód sérülése esetén azonos árkategóriájú bérautóról gondoskodunk, és a sérült autót szervizbe szállítjuk. A javítás végeztével autódat hazaszállítjuk, a bérautót pedig visszavisszük. A szolgáltatás a bérautó bérleti díját nem tartalmazza. A biztosítás Magyarországon érvényes, maximális összege 100 000 Ft / év.

Nem kell mást tenned, csak felhívni 24 órás autós segélyvonalunkat  vagy ide kattintva online is bejelentheted  és máris érkezik a segítség!

HÁZTÓL HÁZIG PLUSZ KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁS


A Háztól házig plusz szolgáltatást 2022.02.18. után kivezettük, ez a kiegészítő biztosítás a továbbiakban nem köthető. Ha korábban kötötted meg biztosításodhoz, továbbra is élhetsz a kiegészítő biztosítás szolgáltatásaival.

Autód sérülése esetén azonos árkategóriájú bérautóról gondoskodunk, és a sérült autódat szervizbe szállítjuk.
A javítás végeztével autódat hazaszállítjuk, a bérautót pedig visszavisszük. 
A szolgáltatás a bérautó bérleti díját nem tartalmazza. A biztosítás Magyarországon érvényes, maximális összege 100 000 Ft / év. 

Nem kell mást tenned, csak felhívni 24 órás autós segélyvonalunkat  vagy ide kattintva online is bejelentheted  és máris érkezik a segítség!


Sofőrszolgáltatás kiegészítő biztosítás


 Biztonságban úti céljához viszünk autóddal együtt, ha valami miatt nem tudod vezetni autód, például fáradt vagy, vagy alkoholt fogyasztottál.

Fontos! A szolgáltatás kizárólag Optimál Prémium casco biztosításhoz választható. A sofőrszolgáltatás Magyarország területén évente kétszer, max. 30 000 Ft / év összegig vehető igénybe

Nem kell mást tenned, csak felhívni 24 órás autós segélyvonalunkat  vagy ide kattintva online is bejelentheted  és máris érkezik a segítség!

nézd meg a többi ghelp szolgáltatást is!