Utasbiztosítás repülős utazáshoz

Magas szintű biztosítási védelem, légi- és vízi közlekedéshez kifejlesztett extra szolgáltatásokkal.

generali-repulos-utasbiztositas-online-kotes

Utasbiztosítás kalkulátor

Kösd meg biztosításodat otthonod védelméből online!

fontos információ

Az Ukrajnában kialakult háborús helyzet miatt a Konzuli Szolgálat 02.24-én Ukrajnát az utazásra nem alkalmas biztonsági kategóriába sorolta.


A hatályos utasbiztosítási feltételeink szerint Társaságunk kockázatviselése nem terjed ki azokra az eseményekre, amelyek oka
közvetlenül vagy közvetve, egészben vagy részben háború vagy harci cselekmény. A korlátozás mind a 2022.02.24-én fennálló, mind pedig az ezt követően megkötött,  Ukrajnát érintő úti célra létrejött utasbiztosításokra vonatkozik. Mielőtt útnak indulsz, minden esetben tájékozódj a Konzuli Szolgálat weboldalán!

Mely országokba érvényes?


A biztosítás a megkötéskor úti célként kiválasztott országokra érvényes, kivéve azokat, amelyek a magyar konzulátus utazásra nem javasolt térségeinek listájában szerepelnek. Legalacsonyabb díjon Európába, Izraelbe, Törökországba és egyes afrikai országokba utazáshoz veheted igénybe szolgáltatásainkat. 

A biztosítás legkésőbb az indulás kezdőnapján köthető meg, a lakóhely országának elhagyását megelőzően.


Milyen számot hívjon baj esetén?


Általános segítségnyújtásért a +36 1 465 3666 telefonszámon, Autó Extra segítségért a +36 1 236 7536 telefonszámon várjuk hívásodat a nap 24 órájában. Akkor is hívd a helyszínről telefonszámunkat, ha olyan költséged keletkezik, amelynek térítését több, mint 150 Euro értékben fogod igényelni. Munkatársunk a híváskor kérdezni fogja a biztosított nevét, a biztosítás kötvényszámát, a telefonszámot, amelyen visszahívható vagy és az esemény pontos helyét, idejét, körülményeit.


Mekkora összegig térít a biztosító?


A biztosítás megkötésekor 2 féle csomagból választhatod ki, hogy milyen mértékű védelmet szeretnél. A választáshoz fontos szempont lehet az úticél ország ár színvona. A legmagasabb szintű védelemért válaszd Top Extra csomagunkat, amely a legnagyobb kiadást jelentő orvosi és mentési költségeket 100 millió forintig is megtéríti.


Ez egy Generali biztosítás?A biztosítást a Generali Csoport utasbiztosításokra szakosodott biztosítója, az Európai Utazási Biztosító nyújtja. Az EUB Magyarország egyetlen kifejezetten utasbiztosításokra specializálódott biztosítója, ezért a gyors és szakszerű segítségnyújtást, kárrendezést és szolgáltatásaink kimagasló színvonalát a piacvezető tulajdonosi háttéren kívül a munkatársak sok évtizedes szakmai tapasztalata is garantálja.

letölthető dokumentumok

Utasbiztosítás Biztosítási termékismertető