teherautó biztosítás

Teljes körű biztonság nagy értékű áru- vagy személyszállító jármű esetén

ÁRU- VAGY SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSSAL FOGLALKOZIK?

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít a megfelelő Truck Casco csomag kiválasztásában!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.

Az áru- és személyszállítás nagy felelősség, ráadásul egy teherautó vagy busz pótlása jelentős kiadásokkal járhat, és komoly fennakadást okozhat egy cég életében. Ha 3,5 tonnánál nagyobb össztömegű teherautóját, pótkocsiját, vontatóját vagy 9-nél több személyt szállító autóbuszát szeretné bebiztosítani, Truck cascónk ideális választás a jármű maximum 10 éves koráig. Törés, elemi kár, lopás, üvegtöréskár? Biztosításunkkal nem kell aggódnia!


MIK AZ ELŐNYEI?


  • Teljes körű cascót vagy részcascót köthet.
  • Járművét töréskár, elemi kár, lopáskár és üvegtöréskár ellen biztosíthatja.
  • Különböző kiegészítő szolgáltatások közül választhat saját igényeire szabva.
  • Ügyfélbarát ügyintézés és rugalmas kárrendezés: így egyszerűen és könnyen intézheti kárügyeit

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN? 


Annak, aki nagyobb értékű áru- vagy személyszállító járművel rendelkezik, és szeretné azt teljes biztonságban tudni, illetve baj esetén ügyfélbarát és rugalmas kárrendezést szeretne. Cégeknek és egyéni vállalkozóknak is.

MILYEN SZOLGÁLTATÁSOKAT FOGLAL MAGÁBAN?

Teljes körű cascónk lopás, balesetből eredő törés, rongálás, természeti erők által okozott károk és az ablaküvegek sérülése esetén is segít.
Balesetből eredő törés, rongálás, természeti erők által okozott károk és az ablaküvegek sérülése esetén is segít. Akkor javasoljuk, ha nagyobb értékű teherautóit mindig biztonságos helyen tartja, ezért nem kell félnie attól, hogy autója vagy valamelyik alkatrésze váratlanul eltűnik.

MILYEN KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

Teherautóra, vontatóra és nyergesvontatóra, buszra köthető. A biztosítás akkor nyújt segítséget, ha a járműben utazók személyi vagyontárgyait erőszakkal elrabolják, vagy ha feltörik a gépjárművet, és ellopják belőle a személyes értékeket.

Teherautóra, vontatóra és nyergesvontatóra, buszra köthető. A biztosítás akkor nyújt szolgáltatást, ha a járműben ülők közül valaki baleset következtében meghal, vagy maradandó sérülést szenved. A biztosítási összeg mindkét esetben 500 000 Ft.

Akkor segít, ha a jármű balesetben töréskárt szenved, és menteni, tárolni vagy szállítani kell, illetve elő kell készíteni a szállításra. Ilyen esetekben a számlával igazolt, indokolt költségeket téríti meg a biztosító. A biztosítási összeget Ön határozhatja meg 200 ezer Ft-tól 1 millió Ft-ig.

Akkor nyújt segítséget, amikor munkavégzés közben történik valamilyen speciális baleset.

ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBAN


Kálmán egy kisebb költöztetőcéget üzemeltet. Négy darab 3,5 tonnát meghaladó teherautó van a birtokában, amelyekkel napi szinten több száz kilométert tesznek meg alkalmazottai. Ezek a teherautók vállalkozása alapjai, így nem szeretné, ha kár érné őket, emellett a sofőrök biztonságáról is gondoskodnia kell. A Generali Truck cascónak köszönhetően járművei teljes körű védelemben részesülnek, emellett munkatársait is 500.000 forintos biztosítási védelemben részesíti azzal, hogy a Járműben ülők balesetbiztosítását választja.

FONTOS KÉRDÉSEK

A biztosítás a Magyarországon és a következő országokban bekövetkezett biztosítási eseményekre terjed ki: Andorra, Ausztria, Belgium, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Egyesült Királyság, Észtország, Dánia, Finnország, Franciaország, Gibraltár, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Izland, Lengyelország, Lettország,  Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Macedónia, Málta, Monaco, Montenegró, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, San Marino, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Törökország európai része (csak a Bulgária-Égei-tenger-Márvány-tenger-Fekete-tenger által határolt területe), Ukrajna, Vatikánváros.
Ha személyi sérülés is történt, akkor orvost, mentőt kell hívni, és minden esetben értesíteni kell a rendőrséget. Ha anyagi kár keletkezett, akkor minden esetben ki kell tölteni az európai baleseti bejelentőt. Kérjük, olvassa el figyelmesen a bejelentő hátoldalán található útmutatót. Ha nincs kéznél baleseti bejelentő, akkor akár egy üres papírlapon is rögzíthetik a baleset körülményeit, illetve a résztvevő felek és járművek személyes és biztosítási adatait. Ha a felelősség kérdésében nem tudnak megegyezni a másik féllel, hívjanak rendőrt.

Ha rendelkezik casco biztosítással, a kárt a felfedezésétől számított 2 munkanapon belül kell bejelentenie. Ha a káresetet telefonos ügyfélszolgálatunkon vagy online kárbejelentőnk kitöltésével teszi meg: 

  • A kárbejelentést követően kárszakértő kollégánk 1 munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot.
  • Az Önnek megfelelő helyszínen és időben elvégzi az autó szemléjét.
  • Segít kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő, gyors eljárásmódot.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Járműben ülők balesetbiztosításának általános feltételei

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Tehergépjárművek casco biztosításának különös feltételei

Általános vagyonbiztosítási feltételek

Biztosítási termékismertető Tehergépjármű - Truck Casco