motor biztosítás

Teljes körű védelem a motornak 


A MOTOR IS MEGÉRDEMLI A BIZTONSÁGOT!

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít a megfelelő Motor Casco csomag kiválasztásában!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.

Kevesen ismerik jobban a száguldás szabadságát, mint azok, akik motoroznak, de az élmény csak úgy lehet teljes, ha vigyázunk magunkra és motorunkra. A felhőtlen élményért motorcascónk teljes körű védelmet nyújt a sebesség szerelmeseinek a lopáskártól a motor törésén át a természet – például jégverés vagy szélvihar – okozta károkig.


Mik az előnyei?


  • Teljes körű motorcasco biztosítás
  • Új motorokra köthető
  • Korrekt, gyors ügyintézést és rugalmas kárrendezés

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN? Azoknak a rendszeresen motorozóknak, akik számára fontos motorjuk maximális biztonsága, és lopás, törés vagy elemi kár esetén szeretnének hatékony és gyors segítséget.


MILYEN CSOMAGOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?


Optimal

Teljes körű casco biztosítás, amely lopás, törés vagy elemi kár esetén nyújt megoldást.

Standard

Abban az esetben ajánljuk, ha motorját mindig biztonságos helyen tartja – ezért nem kell félnie attól, hogy ellopják –, viszont törés és elemi kár esetére szeretne megfelelő védelmet.

FONTOS! 


A biztosítás Európa területén érvényes.
További részletekért keresse tanácsadóinkat, vagy olvassa el az oldal alján lévő Letölthető dokumentumaink közt található biztosítási feltételeinket!     


ÍGY MŰKÖDIK A GYAKORLATBANAndrásnak hosszú évek óta a motorozás a szenvedélye, de tudja, hogy ezt csak úgy érdemes űzni, ha megfelelően gondoskodik saját és motorja biztonságáról. Gyakran motorozik keresztül az országon, így legtöbbször idegen helyeken kell leparkolnia. Nem bízza a véletlenre, és új motorjára is teljes körű motorcascót köt a Generalinál, mert ez lopás esetén is térít.


FONTOS KÉRDÉSEK


A lopás- és rabláskárt a külföldi rendőrhatóságnál, a robbanás- vagy tűzkárt az illetékes tűzrendészeti hatóságnál jelentse be, kárbejelentéskor pedig az erről szóló jegyzőkönyvet mutassa be nekünk!
Ha a biztosítási feltételekben foglalt okok miatt válik menetképtelenné a motor külföldön, a számlával igazolt, indokolt hazaszállítási költségeket utólag megtérítjük (Magyarországra 200 000 Ft-ig legfeljebb, a lakhelye szerinti legközelebbi szervizbe). 
Ilyenkor a kár bekövetkezésekor aktuális forgalmi érték a biztosítási szolgáltatás számításának alapja, figyelembe véve az esetleges korábbi károkat, amelyek értékcsökkenést okozhattak. Ez az érték nem lehet magasabb az alábbiaknál:

 Az első forgalomba helyezés óta eltelt idő A biztosítási szolgáltatás alapja a vételkori számlaértékhez képest
 0-3 hónap  95%
 4-6 hónap  90%
 7-12 hónap  80%
 13-24 hónap  70%
 24 hónapon felül  65%

Ha a biztosítási feltételekben foglalt okok miatt válik menetképtelenné a motor, az indokolt, számlával igazolt költségeket önrész levonása nélkül, legfeljebb 100 000 Ft-ig térítjük.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ügyféltájékoztató és a biztosítási szerződésre vonatkozó általános rendelkezések

Motor casco biztosítás különös feltételei

Általános vagyonbiztosítási feltételek

Biztosítási termékismertető - Motor Casco