kerékpár biztosítás

Védelem bringának és biciklisnek 

KERÉKPÁROZZON A GENERALIVAL BIZTONSÁGBAN!

Kérje visszahívásunkat, és munkatársunk segít a döntésben!

KÖSZÖNJÜK ÉRDEKLŐDÉSÉT, KOLLÉGÁNK HAMAROSAN FELHÍVJA ÖNT ÉS MINDEN KÉRDÉSÉRE VÁLASZOL.

A bringázás egy életforma: aki biciklivel jár munkába, boltba vagy éppen túrázni, kicsit valahogy szabadabbnak érezheti magát. Persze itt sem elhanyagolható szempont a biztonság, ezért is fontos, hogy mind saját testi épségünkre, mind pedig a kerékpárunkra vigyázzunk. Ha viszont bekövetkezik a baj, akkor  nyújt segítséget a Generali.

KINEK AJÁNLJUK ELSŐSORBAN?


Annak, aki rendszeresen (de nem hivatásos sportolóként) biciklizik szabadidejében, és szeretne gondoskodni saját, illetve kerékpárja biztonságáról.


MILYEN BIZTOSÍTÁSOK KÖZÜL VÁLASZTHAT?Házőrző lakásbiztosítás – Sport csomag


Házőrző otthon- és életmód-biztosításunk számos kiegészítő biztosítást kínál a teljes körű lakásbiztosítási védelem mellett, lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki az életmódjának megfelelőt választhasson. A kerékpározás szerelmeseinek a lehetőségek közül a Sport csomagot tartalmazó Házőrző Top vagy Házőrző Extra biztosítás nyújt testreszabott védelmet, de Házőrző Mozaik és Házőrző Nívó biztosításainkhoz is választható kiegészítő biztosításként.

Mit tartalmaz a Sport csomag?

Nincs annál bosszantóbb, mint amikor kedvenc bringánknak csak a hűlt helyét találjuk. Ez a biztosítás akkor nyújt fedezetet, ha otthonán kívül lopják el biciklijét úgy, hogy azt a kijelölt kerékpártárolóhoz zárral odaerősítette, vagy autóra felszerelt, zárható csomagtartóval rögzítette.
Olyan esetekben érvényes, ha szabadidős tevékenység közben okoz személyi sérülést vagy valamilyen dologi kárt.
Akkor fizet, ha sportolás közben bekövetkezett baleset miatt csonttörést vagy csontrepedést szenved. A fogtörés nem minősül csonttörésnek.

Házőrző biztosításaink  Mozaik Nívó Extra Top
Sport csomag  Biztosítási összegek
Sporteszköz-biztosítás 100 000 Ft 150 000 Ft 200 000 Ft 500 000 Ft
Sport-csonttörés 50 000 Ft 55 000 Ft 60 000 Ft 70 000 Ft
Sportfelelősség 15 000 000 Ft  30 000 000 Ft 45 000 000 Ft 60 000 000 Ft

Mennyibe kerül?


Házőrző Mozaik vagy Nívó választása esetén a Sport csomag díja 2800 Ft, ami a Házőrző lakásbiztosítás megkötésekor igénybevett egyéb %-os kedvezményekkel arányosan csökken. Az Extra és a Top biztosítás tartalmazza a Sport csomagot.FONTOS KÉRDÉSEK